Játszóház

A földszinten található a ZSILIP játszóháza, mely a kicsiknek egész napos programokat kínál. A csúszdával felszerelt teret minden gyerek szívesen használja. A héber ABC-t és a hagyományos zsidó játékokat idézik a falburkolatok, és a bútorok. A szülők számára kialakított pihenő, várakozó részről be lehet látni az egész teret.

Néhány szabály:

  1. A játszóház szolgáltatásait minden gyerek csak szülői felelősségre veheti igénybe. A játszóházban a gyerekek csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak, a játszóház gyerekfelügyeletet vállal, de ezt előre kell egyeztetni. A játszóházba, 0-4 éves korig várjuk a gyerekeket.
  2. A játékok nem rendeltetésszerű használatából eredő balesetért, és annak következményeiért, a kísérő a felelős. A játékokat szándékosan rongálók, anyagi felelősséggel tartoznak az okozott kárért. A szabályok be nem tartásából eredő balesetekért felelősséget nem vállalunk.
  3. Kérjük, óvja gyermekével együtt a játszóház tulajdonát képező eszközöket, tárgyakat, és ügyeljen a tisztaságra. A játékokat kérjük minden esetben elpakolni, használat után a helyére visszarakni!
  4. A játszótoronyról leugrani, visszafelé mászni, felállni, szemben közlekedni, balesetveszélyes, és tilos!
  5. A gyermekek védelme érdekében, kérjük a bejárati ajtót folyamatosan zárva tartani.
  6. A játszóházban hagyott, illetve hozott tárgyakért, és az ezekkel okozott balesetekért felelősséget nem tudunk vállalni.
  7. Kérjük, hogy beteg (lázas, hasmenéses, hányós, stb), illetve még lábadozó gyermeket a többi gyermek egészségének megőrzése érdekében, kérjük ne hozzanak foglalkozásainkra. A játszóházba gyógyszert, beleértve: orrcseppet, szemcseppet, kenőcsöket, nem szabad behozni. Ha a játszóházban való tartózkodás alatt észlelünk betegséget, lázat, illetve baleset történik, a kísérő szülőt azonnal figyelmeztetjük.
  8. Kérjük hogy a gyermekek, illetve szülők, csak az erre kijelölt helyen egyenek-igyanak, a játszórészen étkezni és italt fogyasztani nem szabad.
  9. A játszóház területén cipővel tartózkodni nem szabad. Zokni, illetve váltócipő használata higiéniai okokból, valamint a balesetek elkerülése érdekében kötelező!
  10. A gyermekek, és kísérőik cipőit és ruháit az erre a célra kialakított helyen kell hagyni, de az itt elhelyezett tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni, értéktárgyaikat azonban díjmentesen elhelyezhetik kulccsal zárható szekrényekben.

  Nyitvatartási idő:

Hétfő: 09:00 – 19:00
Kedd: 09:00 – 17:00
Szerda: 09:00 – 19:00
Csütörtök: 09:00 – 19:00
Péntek: 09:00 – 13:00

Címünk: 1137 Budapest, Újpesti rakpart 1. Aktuális programjainkért
Keresd fel facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/Zsilip